Kurser og foredrag tilbydes og tilrettelægges efter de behov og ønsker, I har.
Jeg har holdt mange forskellige kurser og foredrag, og har stor erfaring i at omsætte min teoretiske viden og praktiske erfaring til væsentlige pointer og strategier, som kan bruges i dagligdagen af fagfolk indenfor sundhedsvæsenet, socialpsykiatrien og på bosteder og institutioner.

Som underviser er jeg optaget at inspirere, skabe refleksion og dialog mellem teori og praksis.

Jeg underviser og superviserer bl.a. på diplomuddannelsen i gruppeanalyse ved IGA Århus, hvor jeg har været lærer siden 2014 – læs mere her

Aktuelt

Supervisoruddannelse i Aalborg/Kolding v. Claus Haugaard Jacobsen og Pernille Holmbeo – kontakt mig for nærmere info.

Psykodynamisk gruppeterapi (30 timer) – se her.

Personlighedsforstyrrelser og personlighedsteori ved Folkeuniversitetet i Aalborg v. Kristine Dietz Godt og Pernille Holmboe – se her.

Vejlederkursus for specialpsykologer i Middelfart – se her. 

Assessment kursus for psykologer v/ Folkeuniversitetet i Aalborg – se her.

Jeg har også erfaring fra følgende uddannelser, kurser og foredrag:

  • Underviser siden 2013 i dynamisk gruppeterapi og mentaliseringsbaseret terapi på Psykoterapi for Yngre Læger i Region Syddanmark.
  • Underviser, supervisor og foredragsholder gennem 10 år på Relationsbehandleruddannelsen ved Psykiatrien Aabenraa – en 2-årig miljøterapeutisk uddannelse på dynamisk grundlag.
  • Underviser gennem 2 år på specialsygeplejerskeuddannelsen i Psykiatrien i Region Syddanmark i personlighedens udvikling og psykoterapeutiske retninger.
  • Underviser på kompetenceudvikling i ”Grundkursus i gruppebehandling” ved psykiatrien i Region Syddanmark (016-2019 – 8 Hold – nye hold udbydes i 2020)

Desuden underviser i følgende emner: personlighedsforstyrrelser og personlighedsteori, gruppedynamik og gruppebehandling, gruppeanalytisk terapi, mentaliseringsbaseret terapi, psykoterapeutiske behandlingsformer, udviklingspsykologi, assessment med henblik på psykoterapeutisk behandling, supervision og supervisionsteori, miljøterapi, etik i sundhedsvæsenet, stress, stresshåndtering og forebyggelse